Bankerice FORIGO

Visoko specijalizovane mašine za proces formiranja gredica za hortikulturni sektor, koje savetujemo da se koriste na ne baš kamenitim zemljištima. Serija bivših ležajeva je projektovana sa prednjim rotorom za duboko obrađivanje opremljenim noževima i zadnjim kontrarotirajućim rotorom, koji se mrvi i oblikuje krevet. Serija uključuje jednostruke, dvostruke, trostruke, fiksne kao i sklopive mašine dostupne u različitim radnim širinama (90-600 cm) i pogodne za traktore od 40 do 400 KS. Efikasno oplemenjivanje tla na različitim radnim dubinama, velika brzina transporta, visoke radne performanse sa veoma vlažnom zemljom: evo nekih prednosti naših mašina za formiranje kreveta.

Rotodrljače

Sve motorne drljače koje proizvodi Forigo su dizajnirane da obezbede dugotrajne radne performanse uz nisku potrošnju energije. Seriju čine fiksne i preklopne mašine pogodne za svaki tip traktora.

Freze

Mašine za okopavanje naše proizvodnje omogućavaju veoma visok stepen lomljenja tla čak iu prisustvu korova, ostataka useva i veoma tvrdog zemljišta, nalazeći odličnu primenu i kao primarna i kao sekundarna prerada. Horizontalni rotor za glodanje različitih prečnika može montirati različite modele motika u odnosu na prirodu tla i uslove rada. Asortiman se sastoji od stacionarnih, pokretnih – mehanički ili hidraulički – i preklopnih mašina do 700 cm rada.

OLIVER AGRO

Naša Rotosark mašina za plevljenje nije uobičajen kultivator, jer uključuje 3 mašine u jednoj:

mehanički međuredni kultivator;

razbijač kore za sva tla;

ridžer.

Sa našim Rotoblizz / Rotovert specijalnim rotorima delujemo direktno u blizini reda, bez oštećenja korenovog i folijarnog sistema, iščupajući klijavost i korov, čime se smanjuje primena ili potreba hemijskih herbicida.

Prednosti:

Smanjuje primenu hemijskih herbicida;

Kao razbijanje kore i poboljšava apsorpciju noćne vlage;

Posipati zemljom za veću podršku biljci;

Originalno i jedinstveno:

Pouzdan, za preciznost i izdržljivost;

Višenamenski, jer uključuje 3 mašine u jednoj;

Revolucionaran, jer funkcioniše između biljaka i između redova;

Fleksibilan, jer se lako podešava samo jednim alatom;

Jedinstven, neponovljiv, sa međunarodnim patentom;

Praktičan, jer je jednostavan za upotrebu;

Prilagodljiv za sve vrste zemljišta i uzgoja;

Ekonomičan jer skraćuje vreme rada i sadrži troškove plijevljenja.